hacktivity

 • Të premten nis konferenca “Hacktivity 2016”

  Më 21 dhe 22 Tetor, 2016 për herë të 13-të do të mbahet konferenca më e madhe e hakerëve në Evropën Qendrore dhe atë Lindore. Hakerë dhe ekspertë të njohur nga shumë shtete të ndryshme do të marrin pjesë gjatë dy ditëve sa do të zgjasë kjo konferencë në...
 • Hacktivity 2016 po afrohet

  Më 21 dhe 22 Tetor, 2016 do të mbahet konferenca më e madhe e hakerëve në Evropën Qendrore dhe atë Lindore. Kjo konferencë e njohur me emrin Hacktivity edhe këtë vit do të mbahet në Budapest të Hungarisë. Gjatë dy ditëve sa do të zgjasë kjo konferencë do të...
 • Hacktivity 2012 – Thirrje dhe ftesë për prezantime

  HACKTIVITY 2012 THIRRJE DHE FTESE PER PREZANTIME Ueb: www.hacktivity.com Data: Shtator ose Tetor 2012 Kush jemi ne Hacktivity 2012 – Konferenca më e madhe në Evropën Qendrore dhe atë Lindore për sigurinë e teknologjisë informative (TI) do të mbahet për herë të 9-të me radhë. (Konferenca do zgjasë dy...
 • Hacktivity 2011 po afrohet

  Më 17 dhe 18 Shtator, 2011 do të mbahet konferenca më e madhe e hakerëve në Evropën Qendrore dhe atë Lindore . Kjo konferencë e njohur me emrin Hacktivity këtë vit do të mbahet në Millenaris. Gjatë dy ditëve sa do të zgjasë kjo konferencë do të ketë prezantime,...