hapësirë

 • Tesco dërgon një Galaxy S6 në hapësirë për të festuar lansimin

  Tesco ishte i etur për të shënuar lansimin e pajisjes Samsung Galaxy S6 me një goditje sa më të fortë, dhe për këtë ka dërguar një njësi të pajisjes në hapësirë. I lidhur në një balonë speciale, telefoni është shoqëruar nga tri kamera GoPro për të monitoruar çdo lëvizje....
 • Saygus V2, telefoni i parë me 320GB

  I lansuar qysh në fillim të këtij viti, Saygus V2 është telefoni i parë i mençur që ofron dy hapësira për kartat microSD me aftësi për rritje të memories deri në 320GB. Megjithatë nuk është kjo e tëra, Saygus V2 ofron edhe 64GB hapësirë të integruar për akumulimin e...
 • Angry Birds… in Space!

  Rovio-s si duket nuk i mjaftoi që sulmoi Facebook-un, tani “zogjt e zemëruar” i drejtuan edhe tek hapësira. Faqja në të cilën do të shfaqen risitë për vazhdimin më të ri të Angry Birds tashmë është në dispozicion, kurse tani për tani në faqe mund të shikoni vetëm një...
 • 200.000 dollarë për një shëtitje në hapësirë atmosferike?

  Kompania e Richard Branson “Virgin Galactic” planifikon që për disa vite të dërgon turistë në hapësirën atmosferike, kurse për herë të parë në publik zbuluan anijen e tyre fluturuese. Një gazetarë nga BBC e fitoi këtë mundësi eskluzive për të vëzhguar këtë mjet fluturues i cili është i dizajnuar...