indi

  • YouTube tani mbështet funksionin për të shikuar video edhe kur jeni jashtë linjës

    Ka kaluar një kohë e gjatë që nuk kemi dëgjuar për aftësinë e shumë pritur të Youtube-së për të shikuar videot edhe kur jemi jashtë linjës (offline). Ishte thënë që një funksion i tillë do të jetë në dispozicion në dy plaformat mobile, iOS dhe Android. Po ashtu, Google...
  • Mbaron marrëveshja Nokia-Microsoft

    Tashmë gjithqka përfundoi, Nokia ka njoftuar se tani Microsoft ka në duar “kryesisht” të gjithë biznesin Devices & Services. ” Kryesisht” pasi që dy fabrika, njëra në Indi me emrin Chennai dhe Masan në Korenë e Jugut, janë përjashtuar nga marrëveshja. Fabrika në Koren e Jugut ka të punsuar...