infografik

 • Top brendet e 2011 në Twitter [infografikë]

  Kohëve të fundit, Twitter ka filluar të përdoret mjaftë shumë për informata dhe evente të ndryshme, e veçanta e kësaj është se edhe shqiptarët kanë filluar ta përdorin Twitter-in, dhe shumica e VIP-ave tanë tashmë e përdorin Twitter-in për të komunikuar më fansat e tyre. HootSuite, mjet i Twitter...
 • Interneti në 60 sekonda (Infografik)?

  A keni pyetur veten ndonjëher se çfar ndodh për 1 minut në Internet. Kompania Go Globe mund të përgjigjet në këtë pyetje përmes dy infografikëve shum interesant. Në në minutë Google jep 694,445 rezultate gjat kërkimeve, mbi 6,600 fotografi ngarkohen në Flickr, 600 video në Youtube, kurse Facebook ka...
 • Më në fund arriti Youtube Analytics

  Rrjeti më i madh social për video, Youtube tani ju mundëson përdoruesve të saj të ngarkojnë video, edhe me statistika të përmisuara për video dhe kanalet. Navigim më të lehtë, raporte më të detajuara dhe të dhëna se si po rritet audienca juaj dhe si të rrisni shikueshmërin e...
 • Evulimi i Ueb Dizajnit (infografik).

  Nga faqet me një tekst të thjesht në vitet 90, përmes Flash, paraqitjes së Javascript dhe CSS, e deri tek faqet e bazuara në HTML5… ueb dizajni me të vërtet ka evuluar shum për ti krijuar faqet të cilat i kemi sot – të mbushura përplot me përmbajtje dinamike,...
 • Të gjitha spekulimet për iPhone 5(Infografik)

  Çfarë do të ketë risi tek iPhone 5? Dizajn të ri, ekran më të madh, nuk do të ketë butonin home, kamerë më të mirë, pagesa mobile, tastier fizik, modele të bardha me 64 GB hapësirë, A5 procesorë, dhe shum spekulime tjera të cilat janë futur në një infografik...