instagram

 • Facebook me përfitime të jashtëzakonshme

    Facebook shpalosi përfitimet prej 701 milionë dollarëve për tremujorin e katërt të vitit të kaluar, duke u rritur për 34% nga viti 2013. Të ardhurat nga reklamat u rritën për 53% në 3.59 miliardë dollarë, thuajse 70% e tyre u arritën nga reklamat tek pajisjet telefonike. Gjigandi i...
 • Facebook dhe Instagram jashtë funksioni

  Në orët e para të mëngjesit, saktësisht për një periudhë rreth 50 minuta rrjetet sociale Facebook dhe Instagram ishin tërësisht jashtë funksioni. Edhe pse zyrtarisht ende nuk janë dhënë detaje nga Facebook apo Instagram për arsyet që çuan këto dy shërbime jashtë funksioni, i menjëhershëm ishte reagimi i grupit të...
 • Instagram fshinë llogaritë falso

  Aplikacioni për shpërndarjen e fotove dhe videove, Instagram, ka larguar miliona llogari që besohet se janë llogari falso dhe kanë bërë postime ilegale duke zemëruar përdoruesit e tjerë. Ashtu si rrjeti social Facebook, edhe Instagram vazhdimisht largon llogari falso për të parandaluar përdoruesit të blejnë ndjekës për t’u bërë...
 • Instagram me filtrues të ri për foto

  Instagram prezantoj të Martën pesë filtrues të rinjë në aplikacionin e tij të famshëm për shpërndarjen e fotove dhe videove. Janë bërë më shumë se dy vite që Instagram nuk ka shtuar filter të rinjë për foto tek aplikacioni i tij, por  për këta të fundit kompania thotë që...
 • Instagram me 300 milion përdorues mposhtë Twitter-in

  Instagram prezantoj të Mërkurën që tani ka më shumë se 300 milion përdorues aktiv në muaj, duke u ngritur nga 200 milion përdorues që kishte në muajin Mars. Në këtë nivel, Instgram ka më shumë përdorues sesa Twitter, i cili njoftoj në muajin Tetor  që kishte 284 milion përdorues...
 • Instagram nuk punoi 40 minuta

  Nëse keni pasur probleme në kyçje në Instagram të martën, atëherë nuk keni qenë i vetmi. Faqja nuk funksioni brenda 40 minutave për të gjithë përdoruesit në Desktop dhe atyre në platformat mobile. Sipas IsltDownRightNow.com, faqja e popullarizuar për shpërndarjen e fotove nuk punoi nga ora 4:30 MD deri...
 • Instagram nuk punon!

  Instagram duket se nuk është duke punuar për shumicën e përdoruesve. Përdoruesit e telefonave të mençur janë në gjendje të hapin aplikacionin, por nuk paraqitet asnjë foto e re. Aplikacioni është shumë i ngarkuar, gjë që vrehet edhe gjatë ngarkimit të fotove të reja. Instagram nuk i është përgjigjur...
 • Instagram me dizajn të ri

  Aplikacioni më i famshëm për shpërndarjen e fotove, Instagram, ka marrur një përditësim në Android që e bënë aplikacionin më energjikë dhe më të shpejtë. Instagram tani ka shumë përmirësime në pamje dhe disa karakterstika të reja si ngarkimin e fotove dy herë më shpjetë dhe nënshtrimin e fotove...
 • WhatsApp dyfishon numrin e përdoruesve aktiv brenda 10 muajve

  Shefi i aplikacionit WhatsApp, Jan Koum njoftoi të hënën se platforma për dërgimin e mesazheve tani ka arritur 430 milion përdorues aktivë. Vlera është rritur për 200 milion që nga prilli i vitit 2013, që do të thotë se përdoruesit janë dyfishuar për më pak se një vit. Po...