interviste

 • YouTube do të intervistojë Presidentin Barack Obama

  YouTube do të intervistojë personalisht Presidentin e Shteteve të Bashkuara Barack Obama në Shtëpinë e Bardhë më 22 Janar. Aktori komik në YouTube GloZell Green, blogeria Bethany Mota dhe Hank Green do të pyesin Presidentin Obama “për çështjet që ata janë më shumë të interesuar, dhe pyetjet që bëhen...
 • Intervistë: Anonymouse janë më të fuqishëm në botë

  Christopher Dojon( i njohur si Komandat IKS), pjesmarrës në aksionet më të rëndësishme të Anonymouse, i cili aktualisht ndodhet i arratisur në Kanada, në një intervistë flet për fuqinë e këtij komuniteti të hakerëve, hackitvizmit, dhe rëndësis së informacioneve. Si një ushtri e përbërë vetëm nga hakera, sa është...
 • Komuniteti nga Reddit interviston Salman Khan, themeluesin e Khan Academy

  Khan Academy tani ka mbi 4 milion përdorues në muaj dhe mbi 2.700 video eduktative, zbulon themeluesi i Khan Academy, Salman Khan, në një sesion argëtues me “pyetje & përgjigje” nga përdoruesit e Reddit. Përveç lëvdatave klasike nga njerëz të cilën më në fund kaluan provimet e tyre nga...
 • Piratët gjerman futen në parlamentin e Berlinit?

  Partia gjermane Pirate, e themeluar në vitin 2006, për herë të parë në historinë e saj, siguroi vende parlamentare në qeverinë rajonale të Berlinit. “Piratët” fituan 8,9% të votave, duke tejkaluar Demokratët e Lirë të cilët janë pjesë e kualicionit në partinë konzervative të Angela Merkel. Kjo fitore paraqet...