iso

  • Sony lanson modelin A7S, kamerë që incizion video 4K

    Pas lansimit të modelit A7 dhe A7R, Sony sjell edhe një antarë të ri të kësaj serie të kamerave, Sony A7S. Shkronja ‘S’ në këtë pajisje ka të bëjë me ‘ndjeshmërinë’, që do të thotë se kjo kamerë do zgjedh të gjitha problemet që ju mund të keni gjatë...
  • Instalo Android 4.2.2 Jelly Bean në PC

    Për të instaluar Android 4.2.2 Jelly Bean në PC tuaj nuk ju nevoitet ndonjë diplomë master në Shkenca Kompjtuerike, thjeshtë ju duhet kohë të lirë dhe aftësia për të ndjekur hapat nga 1 deri në 10. Gjithashtu mos u shqetësoni nëse mendoni se jeni duke bërë diçka ilegale, pasi...
  • Si të instaloni Windows 7 pa Disk (DVD)?

    Këtu keni udhëzimet se si legalisht të shkarkoni Windows 7 dhe të krijoni diskun tuaj instalues. Shumica e kompjuterëve që blihen sot vijnë pa diskun instalues të Windows 7. Në vend të saj vijnë me disqet “kthyese (ang. recovery)” dhe/ose particionet të cilat mundësojnë që të kthejnë kompjuterin tuaj...