Jack Dorsey

  • ISIS kërcënon me vdekje themeluesit e Twitter.

    Twitter dhe punonjësit e saj kanë marrë kërcënime me vdekje nga mbështetësit e ISIS-it, sepse kanë cenzuruar këtë organizatë. Në mesin e atyre kërcënimeve është edhe Jack Dorsey, bashkë-themelues i Twitter, raporton Buzzfeed, transmeton ItShqip.com. Edhe pse Twitter ka të drejtën të fshijë mesazhe, dhe i largon ato mesazhe...