JavaScript

  • Aktivizoni faqen e re të Youtube-s, para të tjerëve?

    Edhe pse ka kohë që është zbuluar ky trick mendojm që ja vlen ta postojmë edhe në itshqip, duke marrë parasysh që ende nga Youtube nuk e ka lëshuar si verzion zyrtar. Youtube teston faqe të re e cila momentalisht nuk është në dispozicion për gjith përdoruesit, por megjithatë mund të...
  • Evulimi i Ueb Dizajnit (infografik).

    Nga faqet me një tekst të thjesht në vitet 90, përmes Flash, paraqitjes së Javascript dhe CSS, e deri tek faqet e bazuara në HTML5… ueb dizajni me të vërtet ka evuluar shum për ti krijuar faqet të cilat i kemi sot – të mbushura përplot me përmbajtje dinamike,...