john gruber

  • Apple është duke punuar për kamerën e iPhone 7?

    Vite më parë, seritë e iPhone-ve të kompanisë Apple kanë qenë ndër më të mirët për nga performanca e kamerës duke mos pasur rezolucion më të mirë se rivalët me Andorid, por duke arritur të kapin pamje me ngjyra të mrekullueshme dhe shpejtësi të madhe. Vitin e ardhshëm, Apple...