justin bieber

  • Facebook largon pëlqimet e fansave joaktiv!

    Faqet në Facebook së shpejti do të mund t’i humbin disa nga fansat dhe pëlqimet e tyre. Rrjeti social Facebook ka njoftuar se do ti largojë pëlqimet nga llogaritë e deaktivizuara, këtë njoftim rrjeti social e ka shfaqur tek çdo faqe(ang.FanPage) në Facebook. Ky veprim pritet të jetë një humbje...
  • Lady Gaga tejkalon 20 milion ndjekës në Twitter

    Lady Gaga, ikonë e muzikës dhe më e famshmja në skenën botërore, ka arritur të grumbulloj me shumë se 20 milion ndjekës (ang. followers) në mikro-blogun Twitter. Në vendin e dytë është Justin Bieber me 2 milion ndjekës më pak se Lady Gaga, dhe do jetë mjaft e vështirë...
  • Top brendet e 2011 në Twitter [infografikë]

    Kohëve të fundit, Twitter ka filluar të përdoret mjaftë shumë për informata dhe evente të ndryshme, e veçanta e kësaj është se edhe shqiptarët kanë filluar ta përdorin Twitter-in, dhe shumica e VIP-ave tanë tashmë e përdorin Twitter-in për të komunikuar më fansat e tyre. HootSuite, mjet i Twitter...