kartel grafike

  • AMD dhe Nvidia bëhen gati për gjeneratën e ardhshme DirectX 12

    Microsoft ka ende kohë deri në lansimin e gjeneratës së ardhshmes multimediale Direct X 12, por kompanitë si AMD dhe Nvidia janë që tani në gjendje të mbështesin këtë gjeneratë me pajisjet e tyre harduerike. Nga AMD kemi serinë Radeon HD 7000 dhe Radeon R200 që do të mbështesin...
  • AMD lanson kartelën grafike FirePro (video)

    AMD këto ditë i shtoi familjes së saj të kartelave grafike katër kartela të reja FirePro, që ofrojnë fuqi kompjutimi grafik deri në katër teraflop. Ky tipar mund të gjendet në W9000 e re të kësaj kompanie, që ka aftësinë prej katër TFLOP saktësie primare dhe një TFLOP saktësie...