kartela grafike

  • Titan X kartela grafike më e fuqishme në treg

    Titan X do të jetë kartela grafike më e fuqishme në treg, thotë Nvidia përderisa e paralajmëruan “titanin” në Game Developer Conference 2015 e cila u mbajt në San Francisko. Paralajmërimi i Titan X ishte pjesë e prezantimit në Epic Games, ndërsa sipas vërejtjes të z.Xyang nga Nvidia, patjetër...
  • Tesla K80 është kartela grafike më e shpejtë në botë

    Tesla K80 është kartela grafike më e shpejtë në botë që është prodhuar deri më sot raporton Itshqip. Kartela Grafike Tesla K40 ose tashmë i njohur si paraardhësi i Tesla K80 përdoret në pjesë të madhe tek superkompjuterët. Frakuenca punuese themelore është 562 Mhz, ndërsa gjatë boost mod deri 875 MHz....
  • AMD prezentoi HD 7970, kartelën e parë grafike e cila përdor arkitekturën GCN

    Sakt, para festave të fundvitit AMD vendosi të prezentojë kartelën grafike HD 7970. Kjo është video kartela grafike e parë nga AMD të cilën e bëri me 28 teknika nanometrike dhe e para kartelë që përdorë arkitekturën GCN(Graphic Core Next). Edhe një risi tjetër për HD 7970 është se...