kingston

  • HyperX Predator SDD, disku me shpejtësi të ‘çmendur’ nga Kingston

    Nëse kërkoni një performacë të mirë në kompjuterin tuaj, disqet SSD janë një zgjedhje e duhur për këtë, por nëse dëshironi të keni një performancë të mahnitshme atëherë HyperX Predator PCIe SSD do të ishte përzgjedhja juaj e adekuate. HyperX Predator PCIe SSD nga Kingston ofron leximin e të...
  • Kingston sjell karta me shpejtësi dhe kapacitet të lartë

      Korporata amerikane, Kingston prezantoi kartat e reja SD dhe microSD të cilat ofrojnë shpejtësi jashtëzakonisht të madhe – Ultra High Speed. Këto karta kanë aftësi të lexojnë me shpejtësi 90MB/s dhe të shkruajnë me shpejtësi 45MB/s për aq kohë sa pajisja që ndodhet karta mund të përballojë këtë...