kompani

 • Siguria e dobët shkaktoi vjedhjen e 1 miliardë të dhënave

  Hulumtimet e reja sugjerojnë që më shumë se 1 miliardë të dhëna të regjistruara janë vjedhur nga më shumë se 1.500 sulme individuale brenda vitit të kaluar. Të dhënat e fundit nga Gemalto, një kompani sigurie, tregon për një rritje të vazhdueshme vit pas viti si në shkeljen e...
 • Twitter është duke u bërë kompani reklamuese

  Rrjeti social Twitter është duke bërë kompani reklamuese duke shfaqur kështu ‘cicërimat e promovuara’ në platformat e palës së tretë si Flipboard dhe Yahoo. Rrjeti social kishte paguar kompanitë gjatë vitit 2010 për të ofruar cicërimat e tyre reklamuese gjatë transmetimit tek përdoruesit, por tani është duke ofruar pako...
 • Mbaron marrëveshja Nokia-Microsoft

  Tashmë gjithqka përfundoi, Nokia ka njoftuar se tani Microsoft ka në duar “kryesisht” të gjithë biznesin Devices & Services. ” Kryesisht” pasi që dy fabrika, njëra në Indi me emrin Chennai dhe Masan në Korenë e Jugut, janë përjashtuar nga marrëveshja. Fabrika në Koren e Jugut ka të punsuar...
 • Nokia do riemërohet në Microsoft Mobile Oy

  Emri i kompanisë së vjetër Nokia do të ndërrohet shumë shpejtë pasi Microsoft të marr kontrollin e kësaj kompanie gjatë këtij muaji. Sipas një letre të zbuluar nga Nokiapoweruser, Nokia Corporation/Nokia Oyj do të zëvendësohet me emrin Microsoft Mobile Oy. Gjithashtu në atë shenim është treguar se kushtet aktuale...
 • 24 fonte të famshme që mund t’i shkarkoni falas!

  1. Waltograph 2. Loki Cola 3. Back to the Future 4. Calvin and Hobbes 5. United States 6. Corleone 7. PEZ Font 8. Dummies 9. Final Fantasy 10. Blade Runner 11. Fortune Wheel 12. Harry P 13. Men In Blue 14. Jurassic Park 15. Peanuts 16. Pricedown 17. Rebuffed...
 • Faqet në Facebook do të fitojnë Timeline profile?

    Faqet në Facebook të markave dhe kompanive të ndryshme në facebook nga ky muaj do të transformohen në Timeline profile ngjajshëm sikur profilet e përdoruesve të thjeshtë. Sipas AdAge, faqet e reja në Facebook të markave dhe kompanive fillimisht do të jenë në dispozicion vetëm në SHBA, por...
 • Njeriu me 10.000 URL-tatuazhe në trup!

  Sa tatuazhe keni në trupin tuaj? Me siguri disa nga ju keni ndonjë ikonë, pikturë ose ndonjë emër të dashurit/es tuaj. Por, Pat Vaillancourt vendosi të bëjë disa tatuazhe qe askush nuk i ka bërë deri më tani, ai ka me shumë se 10.000 URL në kurrizin dhe shpatullat...