kompania

 • Twitter fiton 12 cent për çdo shpërndarje!

    E gjithë vëmendja ishte tek rritja e përdoruesve të rrjetit social kur kompania prezantoi përfitimet për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Twitter tha se kishte 288 milionë përdorues aktiv deri në fund të tremujorit të katër, një rritje për 20% në krahasim me periudhën e ngjashme...
 • Instagram me 300 milion përdorues mposhtë Twitter-in

  Instagram prezantoj të Mërkurën që tani ka më shumë se 300 milion përdorues aktiv në muaj, duke u ngritur nga 200 milion përdorues që kishte në muajin Mars. Në këtë nivel, Instgram ka më shumë përdorues sesa Twitter, i cili njoftoj në muajin Tetor  që kishte 284 milion përdorues...
 • Pas sulmit, Spotify detyron shkarkimin e përditësimeve në Android

  Spotify është duke i detyruar përdoruesit e Android-it të shkarkojnë versionin më të ri të aplikacionit të tyre, pasi një përdorues ishte hakuar. Spotify konfiromoi se sistemet e brendshme të kompanisë ishin të hakuara. Ata thanë se hetimi i brendshëm kishte gjetur shenja që informatat personale dhe financiare ishin...
 • IPKO partner me kompaninë Apple

  Ipko tashmë zyrtarisht ka nëshshkruar marrëveshjen ndërmjet gjigantit amerikan të teknologjisë- Apple. Kompania IPKO, e cila ofron rrjetin më të shpejtë në Kosovë,  njoftoi se nga data 16 Maj të këtij viti do të fillojë ofrimin e pajisjes iPhone 5S, që është telefoni më i avancuar i kompanisë Apple....
 • Evernote me 100 milionë përdorues

  Evernote ka arritur 100 milionë përdorues në aplikacione të ndryshme vetëm për 6 muaj pasi është lansuar, njoftoi kompani. Pjesa më e madhe e këtyre përdoruesve ishin nga aplikacionet e Evernote-së në platforma të ndryshme. Skitch dhe Penultimate, të cilët Evernote i bleu në vitin 2011 dhe 2012, respektivisht...
 • Shërbimi Line arrin 400 milionë përdorues

  Aplikacioni për dërgimin e mesazheve nga Japonia, Line, ka njoftuar se ka arritur 400 milionë përdorues të regjistruar, duke u rritur nga 300 milionë që kishte në muajin Dhjetor të vitit të kaluar. Kujtojm se përdorues të  ” regjistruar ” është një term ndryshe nga përdorues ” aktiv “,...
 • Apple feston 30 vjetorin e Mac

  Apple është duke festuar 30 vjetorin e krijimit të pajisjeve kompjuterike Mac. Për nder të 30 vjetorit, Apple ka krijuar një nënseksion që mbërthen në vete këto vite, por kompania më shumë ka paraqitur njerëzit të ndikuar nga pajisjet Mac. Artist të ndryshëm, muzikanti Moby, dizajnerët dhe shumë persona...