koncept

 • Apple ka filluar testimin e iOS 9

  Me versionin iOS 8, Apple lëshoi një numër të madh funksionesh përfshirë zgjerimin e tastierës, Spotlight, shtesa për njoftime interaktive, opsionin Family Sharing , filtra dhe efekte për foto, përmirësoi shërbimin Mail dhe Safari, gjithashtu solli edhe aplikacionin Health. Tani duket që kompania ka punuar shumë duke arritur deri...
 • Koncepti i iPhone 8 nga Steeve Drake

  iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus nuk ka shum kohë që kanë debutuar, por siç e dini situaten në kompanin e Apple rreth thashethemeve, ju është vështirë të befasoheni nga iPhone-i i ardhshëm. Ta quajmë pajisja e ardhshme imagjinare, iPhone 7. Duket se ky model nuk është pjesë e thashethemeve,...
 • Apple së shpejti me një sistem të mençur shtëpiak

  Apple është duke planifikuar për të prezantuar një koncept të mençur shtëpiak në Konferencë Botërore të Zhvilluesve. Kompania është duke planifikuar të shfaq një sistem që ju lejon të kontrolloni dritën, pajisjet dhe sistemet e sigurisë përmes iPhone-ve në konferencën që fillon më 2 Qershor. Thashethemet vijnë pasi Google...
 • Koncepti i iOS7

  Për versionin e ardhshëm nga Apple, iOS 7, është lëshuar një koncept ku paraqiten shumë përmisime dhe gjëra të reja pasi që iOS 6 ishte kritikuar për mungesë të risive dhe kjo ka shkaktuar humbjen e një pjese të tregut, por iOS 7  mendohet se do sjell kompaninë, Apple,...
 • Koncepti fantastik i iPad 3 (video)

  Keni parë çka keni parë, por kjo video fantastike e krijuar nga Aatma Studio do të ju shtyj të bëheni fans i produkteve të Apple, e në veçanti i iPad. Ne nuk kemi ide sesi t’ua përshkruajmë më fjalë, por ja që mund të thuhet shprehja “1 video sa...
 • iPhone SJ: Koncepti i ri i iPhone, frymëzuar nga Steve Jobs

  Ne kemi parë ndryshime të shumta të iPhone në të kaluarën, por këtë herë po vjen një ndryshim ende më i madh se herave të kaluara, një koncept i ri i iPhone po vjen, i frymëzuar nga Steve Jobs dhe i quajtur iPhone SJ. Dizajneri, Antonio De Rosa nga...
 • Ja kështu duhet të duken aparatet fotografike në të ardhmen!

  WVIL (Wireless Viewfinder Interchangeable LEns) është një koncept shum interesant, ideja e dizajnit është kompania Artefact. Ideja është të shfrytëzohen mundësit e telefonave të mençur për editimin dhe shpërndarjen e fotografive dhe për të shtuar një objektiv të rri i cili kontrollon zoom-in. Në fakt objektivi mundet të drejtohet...