lenovo

  • Lenovo shet pajisje me virus të instaluar!

    Hulumtuesit kanë zbuluar një të metë sigurie në softuerin paraprak të instaluar në disa produkte të kompanisë Lenovo që dëmtojnë lidhjen e sigurt në uebfaqe dhe vendosin të dhënat sensitive të përdoruesve në rrezik. Është vërtetë shqetësuese se si Lenovo ka instaluar programin keqdashës të quajtur ‘Superfish’ në disa...
  • Motorola ka shitur mbi 10 milionë telefona brenda tremujorit të fundit të vitit 2014

    Lenovo ka prezantuar rezultatet e tremujorit të parë me kompaninë Motorola që tashmë udhëhiqet nga kompania kineze me seli në Pekin. Lenovo përfundoi marrëveshjen me sukses për blerjen e kompanisë Motorola nga gjigandi kërkimor Google më 30 Tetor, ku kjo e fundit fitoi 2.9 miliardë dollarë nga kjo marrëveshje....
  • Për herë të parë shiten 1 miliard pajisje të mençura brenda një viti

    Për herë të parë në histori janë shitur një miliard pajisje të mençura brenda një viti. Bazuar në të dhënat nga IDC, shitësit e këtyre pajisjve kanë shitur një miliard “smartphone” brenda vitit 2013, duke rritur shitjet për 38.4 përqind nga viti i kaluar, ku janë shitur 725.3 milion...