leshime

  • Google paguan hakerët për të përmirësuar sigurinë në Android

    Nuk mbeten sekrete shpërblimet e mëdha që Google ka ofruar tek hulumtuesit dhe hakerët për gjetjen e vrimave apo lëshimeve në shfletuesin Chrome dhe programeve të tjera nga Google. Në të vërtetë, kohëve të fundit Google ka njoftuar që mbi 4 milionë dollarë janë ndarë gjatë pesë viteve të...
  • Google vazhdon të zbulojë të metat e Microsoft-it

    Qysh në fillim të javës, Microsoft u trishtua publikisht nga Google që zbuloi një vrimë në sistemin operativ Windows që iu lejon hakerëve të fitojnë kontrollë të plotë në sistem të kompjuterit . Tani Project Zero nga Google ka zbuluar edhe dy vrima të tjera në Microsoft. Project Zero...
  • Google do ju paguan për zbulim të ndonjë lëshimi në shërbimet e tyre.

    Google do të ju paguan hakerëve, nese zbulojnë ndonjë lëshim në shërbimet e tyre. Çmimet do të sillen nga 500 deri 3.133 dollarë varësisht nga lëshimi të cilat mund të jenë ne Google.com, Youtube.com, Blogger.com ose dhe Orkut.com. Edhe pse lëshimet mund të jenë nga më të ndryshmet, në...