like

 • Facebook largon pëlqimet e fansave joaktiv!

  Faqet në Facebook së shpejti do të mund t’i humbin disa nga fansat dhe pëlqimet e tyre. Rrjeti social Facebook ka njoftuar se do ti largojë pëlqimet nga llogaritë e deaktivizuara, këtë njoftim rrjeti social e ka shfaqur tek çdo faqe(ang.FanPage) në Facebook. Ky veprim pritet të jetë një humbje...
 • Google shton butonin +1 edhe tek rezultatet e fotografive

  Google po vazhdon të bëjë përhapje të vazhdueshme të butonit +1, ndërsa tani si kompani gjigande ka shtuar këtë buton funksional edhe tek kërkimi i fotografive. Butoni +1 i Google+ ngjan shumë me butonin Like të Facebook. Gjatë muajve të fundit, butonat +1 janë shfaqur në artikuj lajmesh, në...
 • Tani mund të bëni +1 edhe fotot në Google+

  Përdoruesit e Google+ prej tani mund të vlerësojnë edhe fotogafitë, të cilat shpërndahen në këtë rrjet social sikurse përmbajtjet e tjera që mund të vlerësoheshin që më parë. Vincent Mo, inxhinier i fotove të Google+, njoftoi të enjten në profilin e tij se është shtuar edhe funksioni i ri...
 • Facebook me shtojcë zyrtare për Google Chrome

  Rrjeti më i madh social në botë Facebook, ka prezantuar shtojcën zyrtare “Facebook Like Button” për shfletuesin Google Chrome. Kjo shtojcë instalohet brenda disa sekondash. Ajo fillon punën e saj menjëherë, duke shkurtuar pak rrugën e mëparshme për pëlqime. Ju vetëm duhet të klikoni me tastin e djathtë të...
 • Facebook: Risi për butonin “Like”

  Lirishtë mund të themi se nuk ka asnjë përdorues i rrjetit social Facebook që nuk di apo nuk e përdorë butonin “Like”. Ky buton ju mundëson që gjërat që i pëlqeni apo ju interesojnë ti ndani me shoqërinë tuaj. Ky buton po ashtu është bërë shumë i njohur dhe...