loje

 • God of War III Remaster së shpejti në PlayStation 4 (Video)

  God of War tani ka dhjetë vjetorin dhe Sony është duke e festuar atë me lansimin e lojës God of War III Remaster në PlayStation 4. Të gjithë adhuruesit e serive të lojës  do të jenë në gjendje të përjetojnë pjesën e tretë gjigande të serisë në PlayStation 4...
 • ‘Modern Combat 5: Blackout’ tani falas në iOS dhe Android

  Gameloft ka vendosur të lëshojë lojën ‘Modern Combat 5: Blackout’ falas me përditësimin e ardhshëm për platformat Android dhe iOS. Loja pas lansimit kushtonte 7 dollarë, shumë kjo e cila ofronte edhe të gjitha funksionet e tjera brenda aplikacionit, por tani duket se kjo ka për të ndryshuar. Në...
 • Jolly Jam, rivali i lojës Candy Crush nga Rovio

  Rovio, krijuesi i lojës së famshme Angry Birds, ka lëshuar një lojë të re të ngjashme me Candy Crush të quajtur ‘Jolly Jam’. Kushti i lojës është të lidhni së bashku bonbonet apo karamelet për t’i eliminuar ato nga rrjeti koordinativ. Por ndryshe nga Candy Crush, qëllimi i lojës...
 • Galaxy S5 me AppStore të veqantë për fëmijë

  Nëse keni fëmijë të cilët qdo herë ua marrin pajisjen tuaj të mençur telefonike, atëherë ju mund t’ia dërzoni pa problem atyre pasjisjen tuaj pasi që tani Samsung ka krijuar një AppStore të veqantë për fëmijë. Pra, tani ju mund të përdorni këtë dyqan edhe kur pajisja juaj është...
 • Flappy Bird së shpejti edhe në Windows Phone

  Ndoshta për dikë, Flappy Bird nuk ka nevojë të prezantohet. Kjo lojë e njohur për thjeshtësinë e saj e cila nuk ju merr kohë për ta mësuar procedurën, ka fituar vëmendjen e shumë përdoruesve. Objektivi i lojës është që të mbani zogun vazhdimisht në ajër duke kaluar pengesat e...