lojera

 • Sony ka shitur 18.5 milionë njësi të konsolës PlayStation 4

  Sony njoftoi të Hënën në CES 2015 që ka shitur 18.5 milionë njësi të konsolës PlayStation 4 që prej lansimit në Nëntor 2013, ndërsa vetëm gjatë festave të fund vitit ka shitur 4.1 milionë njësi. Duket që konsumatorët po blejnë më shpejtë konsolën PlayStation 4 sesa paraardhësin e tij....
 • Galaxy S5 me AppStore të veqantë për fëmijë

  Nëse keni fëmijë të cilët qdo herë ua marrin pajisjen tuaj të mençur telefonike, atëherë ju mund t’ia dërzoni pa problem atyre pasjisjen tuaj pasi që tani Samsung ka krijuar një AppStore të veqantë për fëmijë. Pra, tani ju mund të përdorni këtë dyqan edhe kur pajisja juaj është...
 • Flappy Bird nuk është më në dispozicion për shkarkim

  Nëse nuk e keni shkarkuar ende lojën atraktive Flappy Bird në pajisijet tuaja me iOS dhe Android, atëherë vërtetë jeni të pa fat. Kreatori i lojës Dong Nguyen njoftoi zyrtarisht se Flappy Bird është larguar nga platformat si Android dhe iOS, duke thënë se nuk mund t’a mbajë më....
 • Google lëshon aplikacionin Play Games në Android

  Google ka lëshuar një aplikacion të ri dedikuar të gjitha lojërave në Play Store të quajtur Google Play Games. Ky aplikacion është i fokusuar në zbulimin e lojërave të reja, mundëson luajtjen e lojërave me dy lojtar dhe ndjek rezultatet tuaja. Aplikacioni Play Games duket njëjtë sikur aplikacionet Play...
 • Line arrin mbi 200 milionë shkarkime brenda 6 muajve

  Shërbimi Japonez për dërgimin e mesazheve, Line, ka kaluar mbi 200 milionë shkarkime në mbarë botën, duke shtuar 50 milionë përdorues të ri që prej muajit Maj dhe 100 milionë brenda gjashtë muajve. E lansuar në Qershor të vitit 2011, Line ju lejon përdoruesve të bëjnë thirrje falas dhe...
 • Luani lojërat që ofron PS2 në Windows PC

  Tani lojërat që ofron PS2 mund ti instaloni në kompjuterin tuaj duke mos pasur nevoj të bleni PS2. Ndërsa se si të luani këto lojëra në Windows PC, ndiqeni prcoedurën: Së pari ju nevojitet një PC me këto performanca: Sistemi Operativ : Windows XP/ Vista / 8 / 7...
 • “Amazing Alex” arrin majat që në ditën e parë

  Kompania Rovio nuk ka nevojë për  zogj që të fluturojë në majat e top aplikacioneve. Loja e re me emrin “ Amazing Alex”, tashmë është nr 1 në shumë rajone vetëm një ditë pas lansimit. Versioni për iPhone i “Amazing Alex”, kushton 99 cent dhe është top aplikacioni në...