Gaming

 • Doodle Draw është loja e parë në Facebook Messenger

  Hap pas hapi, Facebook është duke e shëndruar Facebook Messenger në një aplikacion të kompletuar për argëtim dhe komunikim. Doodle Draw for Messenger është një lojë naive, por shum e rëndësishme sepse e shëndron këtë aplikacion në një platformë argëtues. Në këtë lojë përdoruesit mund të vizatojnë diçka, dhe...
 • Titan X kartela grafike më e fuqishme në treg

  Titan X do të jetë kartela grafike më e fuqishme në treg, thotë Nvidia përderisa e paralajmëruan “titanin” në Game Developer Conference 2015 e cila u mbajt në San Francisko. Paralajmërimi i Titan X ishte pjesë e prezantimit në Epic Games, ndërsa sipas vërejtjes të z.Xyang nga Nvidia, patjetër...
 • Shitjet e video lojrave shënuan rënie për…

  Sipas një raporti të analistëve nga kompania NPD, në tremujorin e parë të këtij viti në SHBA është shënuar rënie e konsiderueshme e video lojrave në treg, për pothuajse 42%, krahasuar me periudhën e njejtë të vitit të kaluar. Analistët sidomos janë të befasuar me muajin prill, kur kanë...
 • Tempe Run për Android

  Para dy ose tri javësh kemi raportuar se loja e famshme e iPhone po vjen edhe për Android, dhe më në fund ky raportim u realizua falë kompanisë Imangi Studio, e cila njoftoi sot në mëngjes se versioni i Temple Run për Android është në dispozicion. Për ata që...
 • Lojrat luhen në shtrat!

  Ku gjenden njerëzit kur janë duke luajtur lojra ne Ceularë? Në shtëpi, duke udhëtuar, apo në punë ? JO , në të vërtetë ata gjenden në shtrat … Dhomat e gjumit zakonisht janë një vend për të fjetur, pushuar, apo për të bërë gjëra tjera … Por sipas një...
 • Angry Birds… in Space!

  Rovio-s si duket nuk i mjaftoi që sulmoi Facebook-un, tani “zogjt e zemëruar” i drejtuan edhe tek hapësira. Faqja në të cilën do të shfaqen risitë për vazhdimin më të ri të Angry Birds tashmë është në dispozicion, kurse tani për tani në faqe mund të shikoni vetëm një...
 • Tani mund të luani Angry Birds në Facebook

  Loja popullore Angry Birds erdhi edhe në Facebook, dhe që nga ky moment ju mund të luani me llogarinë tuaj në Facebook. Loja Angry Birds, së pari për iOS është shkarkuar 700 milionë herë vetëm në këtë platformë, duke mos llogaritur atë për Android, Java dhe Deksktop. Ndërsa tani...
 • World of Warcraft humbet 100,000 lojtarë

  Loja World of Warcraft ka grumbulluar një sasi mbresëlënëse të lojtarëve, por kohëve të fundit nuk po i ecën mirë me rritjen e lojtarëve, është raportuar nga shumë faqe interneti se kjo lojë ka rënie të madhe te lojtarëve. Sipas disa spekulimeve kjo mund të jetë për shkak të...
 • Lojërat të cilat i keni pëlqyer kur keni qenë fëmijë

  Ju kujtohen ato lojërat epike !!? Shumica nga ju sigurisht nuk do ti harroni këto lojëra te mrekullueshme Arkade. Kurse disa nga jush nuk i keni luajtur aspak meqenëse jeni nga gjeneratat më të reja. Për të gjithë që duan të ringjallin ato ndjenja mund të instaloni MAME. Shkarkoni...