lojtar

  • Google lëshon aplikacionin Play Games në Android

    Google ka lëshuar një aplikacion të ri dedikuar të gjitha lojërave në Play Store të quajtur Google Play Games. Ky aplikacion është i fokusuar në zbulimin e lojërave të reja, mundëson luajtjen e lojërave me dy lojtar dhe ndjek rezultatet tuaja. Aplikacioni Play Games duket njëjtë sikur aplikacionet Play...
  • Shitjet e video lojrave shënuan rënie për…

    Sipas një raporti të analistëve nga kompania NPD, në tremujorin e parë të këtij viti në SHBA është shënuar rënie e konsiderueshme e video lojrave në treg, për pothuajse 42%, krahasuar me periudhën e njejtë të vitit të kaluar. Analistët sidomos janë të befasuar me muajin prill, kur kanë...
  • World of Warcraft humbet 100,000 lojtarë

    Loja World of Warcraft ka grumbulluar një sasi mbresëlënëse të lojtarëve, por kohëve të fundit nuk po i ecën mirë me rritjen e lojtarëve, është raportuar nga shumë faqe interneti se kjo lojë ka rënie të madhe te lojtarëve. Sipas disa spekulimeve kjo mund të jetë për shkak të...