lollipop

 • Android Lollipop më stabil se iOS 8

  Derisa Apple po mposhtë platformën Android për nga numri i shitjeve, kur është fjala për stabilitet në platformë, Android 5.0 Lollipop mposhtë iOS 8. Bazuar në të dhënat nga aplikacioni mobil për menaxhim të performancës Crittercism, dështimi i aplikacioneve për Lollipop vlerësohet me 0.2% më pak se iOS 8,...
 • Lollipop tani me 1.6% të pajisjeve me Android

  Shifrat e fundit për shpërndarje të platformës mobile Android tashmë janë publikuar dhe dallimi më i madh ndaj muajve të kaluar është tek Android Lollipop që tani ka arritur të mbledh mjaft përdorues sa për të qenë pjesë në tabelë, duke arritur kështu 1.6% të pajisjeve me Android. Si...
 • Android 5.0 Lollipop vazhdon ende të mbetet jashtë tabelës

  Google ka lëshuar shifrat e përditësuara për shpërndarje të platformës Android, shifra që japin një rezultat shumë interesant. KitKat vazhdon të mbetet ende në shumicën e pajisjeve duke arritur 39.1% të të gjithë përdoruesve të platformës Android 4.4 deri në 4.4.4. Në krahasim me të dhënat e muajit të...
 • Edhe YouTube për Android tani me Material Design

  Google ka filluar lëshimin e një përditësimi të aplikacionit YouTube për Android. Versioni 6.0.11 vjen ndryshe me Material Design, i cili fillimisht ka pasur reagime pozitive nga përdoruesit. Përditësimi shton pamjen e Lollipop që si mbështetje kryesore ka Material Design. Po ashtu, shton edhe disa filtera shtesë për të...
 • Lollipop gjendet në 0.1% të pajisjeve me Android

  Google rregullisht është duke shpërndarë detajet e përdorimit të versioneve të sistemit operativ Android, kështu që ne tani kemi të përditësuara shifrat rreth përdorimit të tyre. Këto shifra tregojnë që Android 4.4 KitKat është duke u përdorur nga 33.9% e të gjitha pajisjeve që kanë vizituar Google Play Store...
 • Nokia prezanton tabletin N1 me Z Launcher

  Ndoshta ju duket e çuditshme, por Nokia ende është duke prodhuar pajisje hardurike. Kompania kishte shitur biznesin e telefonave mobil tek Microsoft vitin e kaluar, por ende ka pjesën e saj teknologjike (produkti i parë është Z Launcher që punon tek pajisjet me Android). Tani, Nokia ka lansuar produktin...
 • LG, e para me Android 5.0 Lollipop

  Derisa është thuajse plotësisht e besueshme se gjenerata e ardhshme nga Google, Nexus 6, do të jetë e para që do të marr platformën Android 5.0 Lollipop, nga ana tjeter shfaqet LG me linjën e saj duke pretenduar se do të marr Lollipop që nga fillimi i kësaj jave....
 • Android Lollipop tashmë në telefonat e mençur dhe tableta

  Jeni gati për lëshimin e fundit dhe më të mrekullueshmin të Android-it? Android 5 “Lollipop” tashmë është lëshuar për telefonat e mençur dhe tabletat e përzgjedhura. Softueri i ri Android, i cili përmban një material me  dizajn të ri, është tashmë në dispozicion për Nexus 6 dhe 9. Gjithashtu...