material design

  • Edhe YouTube për Android tani me Material Design

    Google ka filluar lëshimin e një përditësimi të aplikacionit YouTube për Android. Versioni 6.0.11 vjen ndryshe me Material Design, i cili fillimisht ka pasur reagime pozitive nga përdoruesit. Përditësimi shton pamjen e Lollipop që si mbështetje kryesore ka Material Design. Po ashtu, shton edhe disa filtera shtesë për të...
  • Facebook Beta për Android tani me Material Design

    Tashmë, shumica e aplikacioneve nga Google kanë marrur Material Design që është prezantuar së bashku me Android 5.0 Lollipop, por duket se edhe aplikacionet më të famshme do t’i bashkangjiten këtij dizajni të mrekulleshëm. Deri tash, aplikacioni më i shkarkuar, ndoshta edhe më i përdoruri, Facebook ende nuk ka...
  • Google Maps sjell shërbimet Uber dhe OpenTable

    Google Maps zbulojë përditësimin e ri që ju lejon përdoruesve të bëjnë rezervime në restaurante dhe të marrin informata më të sakta rreth çmimit përmes Uber-it. Të dy iOS dhe Android versionet kanë pamje të re dhe bëjnë pjesë në linjën e re të Google-së me Material Design. Përveq dizajnit...