Mbps

  • Koreja Jugore ka internetin më të shpejtë në botë

    Shpejtësia kabllore rreth botës është rritur për 20% vit pas viti, ndërkohë që trafiku i të dhënave mobile është rritur për 54% vetëm brenda vitit të kaluar, raporton Akamai, një ofrues interneti me bazë në Shtetet e Bashkuara. Akamai ka publikuar një raport me shifrat e fundit të internetit,...
  • Europa lindore ka internetin më të shpejtë në botë.

    Pando Networks, një kompani e cila merret me përmisimin e shpejtësis së shkarkimeve të përmbajtjeve të ndryshme online, bëri një hulumtim për rrjetin dhe qëndrueshmërinë e lidhjeve të internetit në mbarë botën. Hulumtimi është bërë sipas 27 milionë shkarkimeve nga 20 milionë kompjutorë nga 224 shtete në periudhën prej...