mesazhe

 • Microsoft: Skype së shpejti edhe në ueb

  Përdoruesit shumë shpejtë do të jenë në gjendje të përdorin Skype-in nga shfletuesit pa pasur nevojë të shkarkojnë ndonjë gjë. Microsoft njoftoi të Premten që shumë shpejtë do të lansojë një version të bazuar në ueb për platformën e video-konferencave. Versioni i ri i Skype-it, i cili është ende...
 • Google lanson aplikacionin Messenger për Android

  Tani, në Google Play Store është lëshuar një aplikacion i ri nga Google i quajtur Messenger. Me këtë aplikacion, ju mund të dërgoni dhe të pranoni SMS dhe MMS mesazhe nga ndonjë telefon. Dhe nëse mendoni se është një aplikacion vetëm për Lollipop, atëherë jeni gabim, aplikacioni punon me...
 • Facebook, Google, Microsoft bashkojnë forcat për parandalimin e ndonjë Heartbleed tjetër

  Kompanitë më të mëdha në botë rreth teknologjisë kanë pranuar të dhurojnë miliona dollarë për themelimin e një grupi që do të përmirësojë sigurinë e protokolleve si OpenSSL, softuerë të cilin  lëshimi i njohur si “Heartbleed” e ka vënë në trazirë së bashku me industritë kompjuterike. Amazon, Cisco Systems,...
 • Messenger, i vetmi aplikacion për bisedë në Facebook

  Sipas disa raporteve, Facebook së shpejti do çaktivizojë funksionin për bisedë(Chat) nga aplikacioni i tij kryesor duke shtyrë këtë funksion tek aplikacioni Messenger. Një zëdhënës i Facebook-it, ka konfirmuar se së shpejti funksioni për bashkëbisedim në aplikacionin Facebook do largohet nga platformat mobile iOS dhe Android. Që nga tani,...
 • Twitter tani njofton për të rejat në ueb

  Rrjeti social Twitter njoftoi të enjten se të gjithë përdoruesit që kanë qasje në Twitter.com, së shpejti do njoftohen me lajmet e fundit si përshembull kur një përdorues të përmend në cicërimë, riposton cicërimën apo kur merrni mesazhe. Njoftimi do shfaqet në këndin e djathë poshtë, gjithashtu njoftimet janë...
 • WhatsApp shton funksionin për dërgimin e mesazheve me zë

  Aplikacioni për dërgimin e mesazheve, WhatsApp, lëshoi tani një funksion të ri i cili ju lejon të dërgoni mesazhe me zë. E njëjtë me shërbimin për dërgimin e mesazheve që përdor Facebook Messenger, funksioni i ri ju lejon të rekordoni një mesazh të shkurtër dhe t`ia dërgoni miqëve tuaj....
 • Ruani mesazhet e Gmail në Google Docs

  Opsionet Cut dhe Paste janë shumë të mira, por Google ofron edhe një opsion i cili mundëson ruajtjen e mesazheve të Gmail në formatin PDF në shërbimin Google Docs. Ja si bëhet kjo: Identifikohu në Gmail. Shkoni tek opsioni Settings. Klikoni në menynë Labs. Ecni poshtë më maus dhe...
 • Facebook prezenton shërbim të ri për mesazhe.

  Duke hapur prezentimin me fjalët si “350 milijonë Facebook përdorues dërgojnë 4 milijardë mesazhe çdo ditë”, Mark Zukerberg prezentoi “Sistemin modernë për mesazhe” i cili përmban disa shërbime: shërbimin e njohur si dërgim të mesazheve në rrjetin social, chat komunikimin, dhe e-mail mesazhet. Të gjitha komunikimet do të vendosen...