mesim

 • Si planifikon Microsoft të mësoj botën të përdor Windows 8

  Microsoft njoftoi se Windows 8 është lëshuar në prodhim më herët këtë javë, por derisa përdoruesit po presin publikimin më 15 Gusht, një postues blogu ka arritur të instaloj dhe të dokumentoj një tutorial për Metro Start Screen të ri. Në versionin e fundit që u dërgohet prodhuesve të...
 • Video editimi, montimi dhe konvertimi me AVS

  Këtë herë do të shpjegoj se si bëhet editimi, montimi dhe konvertimi i video skedave me avs video converter. Pse avs video converter? thjeshtë sepse: 1. ky konvertues përkrah shumë video formate hyrëse/dalëse 2. për lehtësinë e përdorimit, 3. merr kohë relativisht të shkurtër për konvertim, 4. video humb...
 • Si të instaloni Windows 7 pa Disk (DVD)?

  Këtu keni udhëzimet se si legalisht të shkarkoni Windows 7 dhe të krijoni diskun tuaj instalues. Shumica e kompjuterëve që blihen sot vijnë pa diskun instalues të Windows 7. Në vend të saj vijnë me disqet “kthyese (ang. recovery)” dhe/ose particionet të cilat mundësojnë që të kthejnë kompjuterin tuaj...
 • Si të fshehim ndonjë dosje në Fotografi?(Video)

  Në këtë video mësim do të ju mësojm se si të fshehim ndonjë dosje, dokument, ose diçka tjetër në fotografi. Procesi eshte i thjesht , keni nevoj vetëm për programin e quajtur WinRar, dhe pak njohuri ne cmd. Për më shum shikoni edhe videon....