mesime

  • Krijoni lojra falas në Flash!

    Dëshironi të krijoni një lojë lehtë? A doni të krijoni një lojë në Flash falas? Nuk keni asnjë ide si të krijoni? Këtu do të ju tregojmë si të krijoni lojra falas në versionin Flash. E gjitha ajo që ju duhet të bëni është të shkarkoni softuerin Stencyl në...
  • Google publikoi mësime online për programerët në Android

    Google publikoi mësime online me të cilat do t’ju ndihmojë fillestarëve ose programerëve të cilët kanë probleme me zhvillimin e aplikacioneve në sistemin operativ Android. Android Training përmban 11 kategori me nga 34 mësime, se si të fillojmë të zhvillojmë ndonjë aplikacion në Android. Të gjitha mësimet janë falas...
  • Përdorni aplikacionet e Windows në Mac përmes WinOnX

    Nëse ju keni ndryshuar kohët e fundit kompjuterin Windows në një kompjuter Mac, ju do të keni probleme në gjetjen e alternativave për disa aplikacione që ju nevoiten. Sigurisht, ka shumë aplikacione në dispozicion për të dyja platformat, por disa prej tyre kushtojnë të holla dhe besoj që ju...