messenger

 • Facebook Messenger mundëson dërgimin e SMS-ve tradicionale

  Facebook ka njoftuar se është në testim e sipër të një versioni të ri të aplikacionit Messenger për Android në të cilin do të inkorporohet edhe dërgimi dhe pranimi i SMS-ve tradicionale. Me këtë Facebook synon që të rrisë përdorimin e Messenger-it dhe kështu njerëzit të kalojnë më shumë...
 • Në SHBA tani dërgojnë para nëpërmjet Facebook Messenger

  Facebook paraqiti një tipar të ri dhe së shpejti përdoruesit do të jetë në gjendje të thjesht për të dërguar të holla për miqtë e tyre nëpërmjet një mesazhi në Facebook. Funksioni fillimisht do të jetë në dispozicion në Shtetet e Bashkuara, dhe përparësi më e madhe është fakti...
 • Facebook lanson shërbimin Messenger edhe në ueb

  Rrjeti social Facebook ka lansuar shërbimin Messenger tani edhe në ueb. Kjo tashmë është e mundur përmes faqes Messenger.com, ku ju mund ta përdorni atë vetëm nga faqja kryesore e Facebook-it. Kompania ka thënë  se kjo nuk do të thotë që shërbimi për bashkëbisedim është larguar nga faqja kryesore...
 • Facebook prezanton aplikacionin e pavarur Groups

  Këtë vit Facebook ka nxitur aplikacionin Messenger për platformat mobile më shumë se kurrë, duke e bërë atë edhe të detyrueshëm për shkarkim në mënyrë që të bashkëbisedoni. Dhe tani, rrjeti social ka prezantuar një tjetër aplikacion të pavarur që është i përqëndruar në vetëm një aspekt të eksperiencës...
 • Google lanson aplikacionin Messenger për Android

  Tani, në Google Play Store është lëshuar një aplikacion i ri nga Google i quajtur Messenger. Me këtë aplikacion, ju mund të dërgoni dhe të pranoni SMS dhe MMS mesazhe nga ndonjë telefon. Dhe nëse mendoni se është një aplikacion vetëm për Lollipop, atëherë jeni gabim, aplikacioni punon me...
 • Facebook Messenger arrinë 500 milionë përdorues aktiv

  Këtë vit Facebook ndau funksionin për bisedim nga aplikacioni kryesor duke e kthyer atë në aplikacion të veçantë, që shumë shpejtë u bë edhe i detyrueshëm për ata që përdornin Facebook-un për të biseduar. Pavarësisht nga vlerësimi i dobët (vetëm me një yll), aplikacioni Messenger ka arritur 500 milionë...
 • Facebook do të bëjë të detyrueshëm instalimin e Messenger-it

  Facebook është vazhdimisht duke rritur kërkesën për të shkarkuar aplikacionin Messenger, dhe ka pasur edhe disa bisedime për të monetizuar aplikacionin. Pra, duket se Zuckerbergu dhe kompania e tij janë duke bërë të detyrueshme instalimin e Facebook Messenger për të gjithë ata që dëshirojnë të komunikojnë me miqët e...
 • Facebook, Google, Microsoft bashkojnë forcat për parandalimin e ndonjë Heartbleed tjetër

  Kompanitë më të mëdha në botë rreth teknologjisë kanë pranuar të dhurojnë miliona dollarë për themelimin e një grupi që do të përmirësojë sigurinë e protokolleve si OpenSSL, softuerë të cilin  lëshimi i njohur si “Heartbleed” e ka vënë në trazirë së bashku me industritë kompjuterike. Amazon, Cisco Systems,...
 • Thashethemet rreth Android 4.5/5

  Versioni i ardhshëm i sistemit opeartiv nga Google, Android, pritet që së shpejti do të lansohet, por a do të jetë Android 5 apo Android 4.5 ende nuk është e ditur. Android 5 ishte pritur të lëshohet vitin e kaluar, por me lansimin e Android 4.4 KitKat, ky pretendim...