microsoft office

  • Microsoft Office falas për të gjitha pajisjet me ekran nën 10 inç

    Microsoft befasoi të gjithë me njoftimin që përditësimi në Windows 10 do të jetë falas për të gjithë, madje edhe për kopjet e pirateruara të sistemeve operative Windows 7 dhe Windows 8. Tani kompania planifikon të përqendrohet në hapësirën mobile duke bërë të gjithë paketën Office falas për pajisjet...
  • Tani mund të redaktoni dosjet e Microsoft Office nga Gmail

    Gmail ka bërë më të lehtë redaktimin e dokumenteve nga Microsoft Office përmes Inbox-it. Google ka përditësuar aplikacionin Gmail me një funksion të ri që ju lejon përdoruesve automatikisht të hapin dhe redaktojnë Office dosjet përmes Google Drive. “Ne e kemi kuptuar që ju si përdorues të dokumenteve, keni...
  • Microsoft Office arrin në pajisjet me Android

    Microsoft Office padyshim me lansimin e tij në iPhone bëri një hap të madh, por tani ky shërbim është në dispozicion edhe në platfromën më të madhe në botë, Android. Që nga e mërkura, abonentët e Office 365 do të jenë në gjendje të përdorin dhe shkarkojnë aplikacionin Office...