miliard

 • Gangnam Style thyen numëruesin e shikimeve të YouTube-së

  Pop ylli i Koresë së Jugut PSY kurorëzohet me videon më shpërthyese ndonjëherë online. Duket se stili i veçantë i këngtarit dhe performanca e tij e çuditshme kanë bërë të jetë apsolutisht universale duke tejkaluar në të gjithat kulturat, moshat dhe barrierat gjuhësore në mbarë botën. Ky sukses i...
 • ‘Gangnam Style’ arrin 2 miliardë shikime në YouTube

  Pop ylli Korean Park Jae, i njohur më mirë si PSY, lëshojë këngën tepër të famshme “Gangnam Style” në vitin 2012. Kjo video bëri bujë në mbarë botë, dhe veçanërisht ishte e famshme në YouTube. Gangnam Style ishte video e parë në YouTube që kaloi 1 miliardë shikime, duke...
 • Gmail për Android kalon 1 miliard shkarkime

  Gmail për Android tani mburret me mbi 1 miliardë shkarkime në Google Play Store. Gmail është aplikacioni parë që ka arritur në këtë pikë, pas pakos Google Play Services, e cila është e instaluar automatikisht në çdo pajisje me Android. Këto shkarkime reflektojnë vetëm instalimet e vetme dhe jo...
 • Facebook ka mbi një miliardë përdorues aktiv gjatë muajit

  Facebook raporton rezultatet financiare për tremujorin e parë të vitit 2014. Kompania raportoi se kishte të ardhura prej 2.5 miliardë dollarë, shifër e rritur për 72 përqind në krahasim me vitin e kaluar. Të ardhurat nga reklamat ishin 2.27 miliardë, duke u rritur për 82 përqind nga e njëjta...