mozilla

 • HTC është duke testuar Firefox OS?

  Firefox OS ndoshta nuk është platforma më e mirë aktuale, por Mozilla duket se është përkushtuar shumë për ta bërë të tillë. Përveç kësaj, zhvilluesit e kompanisë HTC janë duke punuar që këtë platformë mobile ta sjellin në disa pajisje të kompanisë. Bazuar në @upleaks, Firefox OS është në...
 • Firefox 29 vjen me dizajn të ri

  Mozilla ka lëshuar versionin e 29 të shfletuesit të saj në platformat mobile dhe në Desktop. Versioni për telefon sjell vetëm disa funksione të reja, ndërsa versioni për Desktop ka një ndërfaqe krejtësisht të re. Firefox për Desktop sjell dizajn të ri dhe Tab Bar të rinjë, që duken...
 • Pajisjet me Firefox OS tërheqëse për përdoruesit

  Dy pajisjet që janë duke përdorur sistemin operativ Firefox, ZTE Open dhe Alcatel One Touch Fire, janë lansuar të hënë dhe pritet të fillojnë shitjet në Spanjë. ZTE Open është smartphone-i i parë që është në dispozicion në treg i cili është i bazuar në standardet e hapura në...
 • Mozilla lanson pajisjet e para me Firefox OS

  Mozilla të hënën lansoi dy smartphone-ët e parë të bazuar në sistemin operativ Firefox OS, ZTE Open dhe Alcatel One Touch Fire. Të dy pajisjet do të jenë në dispozicion përmes ofruesve Telefonica dhe Deutche Telekom. Telefonica njoftoi se ZTE Open do të filloj shitjet në Spanjë që prej...
 • Twitter së shpejti në Firefox OS

  Firefox është platforma më e re për pajisje telefonike e lansuar në Kogresin Mobil Botëror të mbajtur në Barcelonë dhe pas lansimit Twitter njoftoi se së shpejti do krijoj aplikacionin për këtë sistem operativ. ” Twitter do jetë në dispozicion për Firefox kur ajo të lansoi pajisjen e parë...
 • Mozilla së shpejti do prezantojë Sistemin Operativ Firefox!

  Mozilla shpreson që në Kongresin Botëror Mobil do bëjë një spërkatje të madhe duke shfaqur sistemin operativ Firefox për pajisjet e ardhshme. Mozilla do shfaqë online konferencën e Kongresit Botëror Mobil në uebfaqen AirMozilla , ku prezantimi do fillojë nga ora 12:00 deri në orën 18:00 në Barcelonë. Ne...
 • Firefox 15 premton përditësime vërtetë të shpejta

  Mozilla po përpiqet që t’i përmbahet planprogramit të saj për të ofruar një version të përfunduar të Firefox brenda çdo pesë deri gjashtë javësh, këtë edhe po e arrin. Ehsan Akhgari nga ekipi i shfletuesit, ka pohuar se versioni plotësisht i rafinuar i Firefox 15 do të duhej arritur...
 • Mozilla nxjerr versionin provues të SO Firefox

  Mozilla këtë javë nxori një version të hershëm të SO Firefox për kompjuter tryeze, që do t’u mundësoj zhvilluesve të përjetojnë SO për mobil para se të arrij në telefona. Versionet në dispozicion janë për Mac, Windows, dhe Linux. “Jemi detyruar të ndërtojmë një komunitet testuesish të interesuar, por...
 • Firefox 14 bën shifrimin e kërkimeve në Google

  Mozilla dje nxorri versionin e përditësuar të shfletuesit të saj Firefox që përqëndrohet në siguri. Me Firefox 14, Mozilla automatikisht do të shifroj kërkimet e bëra përmes makinës së kërkimit Google, në shiritin e shfletuesit, kutinë e kërkimit, ose menynë e klikimit me të djathtën. Idea është që të...