ndarje

  • Twitter lëshon mjetin “Web Analytics”

    Twitter ka lëshuar mjetin më të ri Web Analytics që do të ndihmoj për sigurimin e disa paqartësive të pronarëve të faqeve të internetit, pra përdoruesit do të dinë trafikun e cicërimave, lidhjeve dhe etiketave të tyre. Twitter Web Analytics ka për qëllim të ju ofroj përdoruesve më shumë...