new twitter

  • Twitter i ri tek të gjithë?

    Sipas një postimi në blogun zyrtar të Twitter, secili prej përdoruesve ka qasje në dizajnin e ri të Twitter-it. Dhe nëse ju jeni njeriu i fundit që nuk e keni Twitter-in e ri, atëherë ju do ta keni tani në kompjuterin tuaj. Në cicërima tani mund të shihni, fotot,...
  • Twitter me dizajn të ri

    Me një shikim, ju mund të shihni gjithçka për një person. Sytë fillojnë ngadal në pjesën e sipërme, pastaj syri bie pak më poshtë tek kolona e majtë dhe me pas edhe tek kolona e djathtë. Tabi “Connect”, sidomos seksioni “Interactions” është tepër i vlefshëm, sepse ai tregon gjithçka...