obama

  • YouTube do të intervistojë Presidentin Barack Obama

    YouTube do të intervistojë personalisht Presidentin e Shteteve të Bashkuara Barack Obama në Shtëpinë e Bardhë më 22 Janar. Aktori komik në YouTube GloZell Green, blogeria Bethany Mota dhe Hank Green do të pyesin Presidentin Obama “për çështjet që ata janë më shumë të interesuar, dhe pyetjet që bëhen...
  • Hakohen llogaritë në Twitter të UPI-së dhe New York Post

    Hakerët kanë sulmuar llogaritë në Twitter të New York Post dhe United Press Internacional (UPI) duke bërë poste falso për të rejat në ekonomi dhe ushtri. Në një post tek llogaria e UPI-së është cituar Papa duke thënë se “Lufta e Tretë Botërore ka filluar”. Ndërkohë, në llogarinë e...
  • ISIS ‘sulmon’ forcat ushtarake, Obama thërret për mbrojtje të të dhënave

    Presidenti Barack Obama publikisht njoftoi për iniciativën e tij të parë me qëllim për të përmirësuar privatësinë digjitale për shtetasit amerikanë, duke kthyer përqendrimin e tij tek studentët dhe konsumatorët. Obama fillojë këtë iniciativë pas një rrëzimi serioz që kishte ndodhur në kompaninë Sony Pictures, sulm i cili i...