office 365

  • Microsoft Office falas për të gjitha pajisjet me ekran nën 10 inç

    Microsoft befasoi të gjithë me njoftimin që përditësimi në Windows 10 do të jetë falas për të gjithë, madje edhe për kopjet e pirateruara të sistemeve operative Windows 7 dhe Windows 8. Tani kompania planifikon të përqendrohet në hapësirën mobile duke bërë të gjithë paketën Office falas për pajisjet...
  • Microsoft Office për iPad dominon në vendin e parë në AppStore

    Kompleti i aplikacioneve të Microsoft Office për iPad ka zënë vendin e parë në Apple App Store, brenda 24 orëve. Tri aplikacionet që janë falas për shkarkim, por që kërkojnë abonim prej 99 dollarë për të rregulluar dokumentet apo përdorur funksionet e tjera janë duke zënë vendet e para...
  • Microsoft Office arrin në pajisjet me Android

    Microsoft Office padyshim me lansimin e tij në iPhone bëri një hap të madh, por tani ky shërbim është në dispozicion edhe në platfromën më të madhe në botë, Android. Që nga e mërkura, abonentët e Office 365 do të jenë në gjendje të përdorin dhe shkarkojnë aplikacionin Office...