office

 • Office Lens shndërron telefonin tuaj në skaner(Video)

  Sigurisht që të gjithë përdorim e-mail adresa për të dërguar dosje të ndryshme miqve tanë, por çfarë të bëjmë nëse kemi mijëra dokumente mbi tavolinë të akumuluara në diçka që quhet “letër”? Nëse jeni përdorues i platformave Windows Phone, Android dhe iOS, aplikacioni Office Lens do jetë pjesë e dyqaneve...
 • Microsoft Office falas për të gjitha pajisjet me ekran nën 10 inç

  Microsoft befasoi të gjithë me njoftimin që përditësimi në Windows 10 do të jetë falas për të gjithë, madje edhe për kopjet e pirateruara të sistemeve operative Windows 7 dhe Windows 8. Tani kompania planifikon të përqendrohet në hapësirën mobile duke bërë të gjithë paketën Office falas për pajisjet...
 • Cortana së shpejti edhe në Office

    Microsoft do të sjell asistentin e tij digjital Cortana edhe në paketën Office. Gjigandi softuerik është aktualisht duke testuar aplikacionin “Work Assistant” që është i dizajnuar për të hapur, redaktuar dhe shpërndarë dokumentet duke përdorur komandat e zërit përmes Cortana-s. Aplikacioni fillestar nga Microsoft është vetëm një prototip...
 • Tani mund të redaktoni dosjet e Microsoft Office nga Gmail

  Gmail ka bërë më të lehtë redaktimin e dokumenteve nga Microsoft Office përmes Inbox-it. Google ka përditësuar aplikacionin Gmail me një funksion të ri që ju lejon përdoruesve automatikisht të hapin dhe redaktojnë Office dosjet përmes Google Drive. “Ne e kemi kuptuar që ju si përdorues të dokumenteve, keni...
 • Microsoft Office me aplikacione të reja falas për Android dhe iPhone

  Microsoft ka bërë të gjitha aplikacionet e paketës Office falas për platformat Android dhe iOS. Përditësimi shton aplikacionet Word, Excel dhe Powerpoint në iPhone duke i bërë ato më të avancuara, pasi që versionet e mëparshme të Microsoft Office lejonin vetëm shfaqjen e dojseve. Tani aplikcionet e reja për...
 • Office arrin 27 milionë shkarkime në iPad

  Duket se njerëzit dëshirojnë vërtetë të përdorinë Microsoft Office në iPad-at e tyre, pasi që aplikacioni mblodhi mbi 27 milionë shkarkime vetëm brenda 46 ditëve. 15 milionë shkarkime u bënë vetëm brenda një muaji, duke e bërë aplikacionin ulëritës drejt suksesit. Office në iPad arrin një mesatare prej 587.000...
 • 12 milionë iPad kanë të instaluar paketën Office

  Ka vetëm një javë që kur Microsoft lansoi paketën Office në Apple iPad, e cila u shkarkua më shumë se 12 milionë herë. Microsoft duket vërtetë i knaqur, gjë të cilën e shprehu në rrjetin social Twitter. Paketa Office ofron shfletim falas të dokumeneve në Word, Excel dhe PowerPoint....
 • Microsoft Office për iPad dominon në vendin e parë në AppStore

  Kompleti i aplikacioneve të Microsoft Office për iPad ka zënë vendin e parë në Apple App Store, brenda 24 orëve. Tri aplikacionet që janë falas për shkarkim, por që kërkojnë abonim prej 99 dollarë për të rregulluar dokumentet apo përdorur funksionet e tjera janë duke zënë vendet e para...
 • Microsoft lanson shërbimin OneDrive

  Ashtu siq ishte planifikuar, Microsoft ka lansuar sherbimin e ri OneDrive, i cili e zëvendëson shërbimin e mëparëshëm SkyDrive. Nëse keni harrur, Microsoft ishte detyruar të ndryshojë emërin e shërbimit pas humbjes së betejës nga BSkyB. Tani ky shërbim për akumulimin e të dhënave vjen me disa përditësime tek...