office

  • Microsoft Office arrin në pajisjet me Android

    Microsoft Office padyshim me lansimin e tij në iPhone bëri një hap të madh, por tani ky shërbim është në dispozicion edhe në platfromën më të madhe në botë, Android. Që nga e mërkura, abonentët e Office 365 do të jenë në gjendje të përdorin dhe shkarkojnë aplikacionin Office...
  • Microsoft lanson Office për iPhone

    Nëse keni kërkuar ndonjëherë për të krijuar apo redaktuar ndonjë dokumenet në iPhone, atëherë tani mund ta bëni këtë. Microsoft ka lansuar shërbimin e tij Office për iPhone duke sjelluar Word-in, Excel-in dhe Powerpoint-in në njërin nga smartphone-at më të mirë në botë. Versioni të cilin iPhone do marrë...
  • Office 2013 përmban integrim të lehtë në Facebook dhe LinkedIn

    Microsoft sot kumtoi se Office 2013 i ri do të përmbaj integrim më të lehtë për LinkedIn dhe Facebook brenda Outlook. Outlook Social Connector do të kyçë përdoruesit në LinkedIn dhe Facebook pasi ata të kenë dhënë nofkën dhe fjalëkalimin – nuk kërkohet ndonjë shkarkim. “Rrjetet sociale janë duke...