pagesa online

  • Në SHBA tani dërgojnë para nëpërmjet Facebook Messenger

    Facebook paraqiti një tipar të ri dhe së shpejti përdoruesit do të jetë në gjendje të thjesht për të dërguar të holla për miqtë e tyre nëpërmjet një mesazhi në Facebook. Funksioni fillimisht do të jetë në dispozicion në Shtetet e Bashkuara, dhe përparësi më e madhe është fakti...
  • Edhe Microsoft planifikon NFC pagesa nga celulari përmes Windows Phone

    Pas Apple dhe Google-s, tani edhe Microsoft është përfshirën në planet për të mundësuar pagesa online nga celularët, shkruan Bloomberg. Momentalisht kompania nga Redmond punon në verzionin e një softueri për Windows Phone për të përdorur Near Field Communication(NFC) teknologjin, që të mund të bëhen transaksione të shpejta mobile....