perdorues

 • Twitter fajëson platformën iOS 8 për humbjen e 4 milionë përdoruesve

  Gjatë raportimit të përftimeve për tremujorin e katërt të vitit të kaluar, Twitter zbuloi që ka shtuar 4 milionë përdorues të rijnë aktiv, duke sjellur kështu numrin total prej 288 milionë përdorues, shifër që sipas analistëve duhej të ishte 292 milionë. Por rrjeti social Twitter nuk është duke fajësuar...
 • Twitter fiton 12 cent për çdo shpërndarje!

    E gjithë vëmendja ishte tek rritja e përdoruesve të rrjetit social kur kompania prezantoi përfitimet për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Twitter tha se kishte 288 milionë përdorues aktiv deri në fund të tremujorit të katër, një rritje për 20% në krahasim me periudhën e ngjashme...
 • WhatsApp tani me mbi 700 milionë përdorues aktiv

  Shërbimi për mesazhe WhatsApp tani ka mbi 700 milionë përdorues aktiv brenda muajit, duke u ngritur për 100 milionë përdorues brenda katër muajve. Njoftimi është bërë nga drejtori ekzekutiv Jan Koum përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ku ai gjithashtu zbuloi që përdoruesit e aplikacionit WhatsApp tani dërgojnë...
 • Google gjobitet me 15 milionë euro nga vëzhguesit holandez

  Google është kërcënuar me një gjobë deri në 15 milionë euro nëse nuk ofron një mbrojtje më të mirë të privatësisë së qytetarëve holandez. Kërcënimi është bërë nga agjencia për mbrojtjen e të dhënave (DPA), që ka thënë se Google ka thyer ligjet vendore për qeverisjen e të dhënave...
 • Instagram me 300 milion përdorues mposhtë Twitter-in

  Instagram prezantoj të Mërkurën që tani ka më shumë se 300 milion përdorues aktiv në muaj, duke u ngritur nga 200 milion përdorues që kishte në muajin Mars. Në këtë nivel, Instgram ka më shumë përdorues sesa Twitter, i cili njoftoj në muajin Tetor  që kishte 284 milion përdorues...
 • Pas sulmit, Spotify detyron shkarkimin e përditësimeve në Android

  Spotify është duke i detyruar përdoruesit e Android-it të shkarkojnë versionin më të ri të aplikacionit të tyre, pasi një përdorues ishte hakuar. Spotify konfiromoi se sistemet e brendshme të kompanisë ishin të hakuara. Ata thanë se hetimi i brendshëm kishte gjetur shenja që informatat personale dhe financiare ishin...
 • Spotify arrin 10 milionë abonentë

  Spotify ka arritur 10 milionë abonentë, një arritje e rëndësishme si një konkurrent në rritje në dyqanet për transmetimin e muzikave. Numri, i cili Spotify njoftoi në blogun e tij, është rritur nga 6 milionë abonentë që ky shërbim kishte në Mars të vitit 2013. Përveq abonentëve me pagesë,...
 • Evernote me 100 milionë përdorues

  Evernote ka arritur 100 milionë përdorues në aplikacione të ndryshme vetëm për 6 muaj pasi është lansuar, njoftoi kompani. Pjesa më e madhe e këtyre përdoruesve ishin nga aplikacionet e Evernote-së në platforma të ndryshme. Skitch dhe Penultimate, të cilët Evernote i bleu në vitin 2011 dhe 2012, respektivisht...
 • Rrezikohet shërbimi Bitly!

  Shërbimi për shkurtimin e ueb-linqeve, Bitly paralajmëron se përdoruesit e llogarive kredenciale mund të jenë të dëmtuar. Bitly është i përdorur nga miliona njerëz për shkurtimin e linqeve të gjata në mënyrë për të shpërndarë ato në rrjete sociale. Kompania tha se ka çaktivizuar llogaritë e përdoruesve për postim...