perfitime

 • Twitter fiton 12 cent për çdo shpërndarje!

    E gjithë vëmendja ishte tek rritja e përdoruesve të rrjetit social kur kompania prezantoi përfitimet për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Twitter tha se kishte 288 milionë përdorues aktiv deri në fund të tremujorit të katër, një rritje për 20% në krahasim me periudhën e ngjashme...
 • Facebook me përfitime të jashtëzakonshme

    Facebook shpalosi përfitimet prej 701 milionë dollarëve për tremujorin e katërt të vitit të kaluar, duke u rritur për 34% nga viti 2013. Të ardhurat nga reklamat u rritën për 53% në 3.59 miliardë dollarë, thuajse 70% e tyre u arritën nga reklamat tek pajisjet telefonike. Gjigandi i...
 • Twitter sa ka të ardhura për një vit Apple ka vetëm për një ditë!

  Kompania hulumtuese eMarketer zbuloi se Twitter në deri në fund të vitit 2014 do të arrijë në 540 milionë dollarë të ardhura në vit nga reklamat. Twitter në vitit 2011 nga reklamat ka përfituar 139,5 milionë dollarë. Ky numër nuk është aspak i vogël, megjithatë është pothuajse është asgjë në...
 • Youtube me 4 miliard shikime në ditë?

  Youtube çdo ditë ka mbi 4 miliard shikime, një numër ky i cili paraqet një rritje prej 25% në 8 muajt e fundit. Arsyeja për këtë rritje të madhe të shikimeve është se Google mundëson Youtube të përdoret edhe për telefonat e zgjuar dhe TV-të. Google më herët kishte...
 • Google zbuloi perfitimet nga reklamat AdSense.

  Për arsye të një “transparence më të madhe” Google më në fund zbuloi se merr 32% nga reklamat e shfaqura nëpër Uebfaqe dhe 49% nga reklamat nga kërkimet e Google-s në faqen tuaj. AdSense ndahet në disa pjesë. Mënyra më e njohur është duke vendosur reklama të Google-së në...