play station

 • God of War III Remaster së shpejti në PlayStation 4 (Video)

  God of War tani ka dhjetë vjetorin dhe Sony është duke e festuar atë me lansimin e lojës God of War III Remaster në PlayStation 4. Të gjithë adhuruesit e serive të lojës  do të jenë në gjendje të përjetojnë pjesën e tretë gjigande të serisë në PlayStation 4...
 • Tor, objektivi i ri nga hakerët e grupit Lizard Squad

  Lizard Squad, grupi i hakerëve që me vetë dëshirë ka pretenduar që mbanë përgjegjësinë për rrëzimin e rrjetit të PlayStation dhe Xbox Live gjatë Krishitlindjeve, duket që tani si objektiv të ri ka rrjetin e projektit Tor. Raporti për sulmin në këtë rrjet, që ofron anonimitet online, u shfaq...
 • Game of Thrones së shpejti në iOS

  Fansat e serive televizive të Game of Thrones do të marrin diçka ndryshe para se të arrijë sezoni i ardhshëm. Telltale ka njoftuar që është duke punuar në një lojë, për të cilën lojëtarët që kanë luajtur lojën Walking Dead ose The Wolf Among Us do e dijnë që...
 • ‘Minecraft’ vjen në XBox One, PS4, PS Vita në muajin Gusht

  Minecraft pritet të vijë së shpejti në xBox One, Play Station 4 dhe PlayStation Vita gjatë muajit Gusht, dhe ata që aktualisht kanë blerë gjeneratën  e kaluar të konsolës do të kenë zbritje vërtetë serioze. Lojtarët të cilat tashmë kanë gjeneratën e mëparshëme të Minecraft do të jenë në...