playstation 4

  • Sony së shpejti do lansoi PlayStation 4?

    Gjiganti elektorinkë Sony është duke përgaditur një ngjarje në Nju Jork, ku premtoi se së shpejti do zbuloj se qfarë është në të vërtet duke bërë. Pas shumë thashethemeve rreth PlayStation 4 dhe konsolës së re që është lansuar, Sony refuzoj të flas rreth atyre dhe ende nuk ka...