polica

  • 12-vjeçarja tenton të vras nënë e saj pasi që ajo ia kishte marrur iPhone-in

    Të premten, zyra e qarkut policor të Koloradosë vendosi një 12-vjeçare në qendrën Boluder për të miturit pasi që ajo u akuzua për dy tentime për vrasje të shkallës së parë. Pas një hetimi dy javor, policët besojnë që 12-vjeçarja ishte përpjekur dy herë të helmonte nënën e saj,...
  • Vidhen 240 njësi të iPhone 6 në Kinë

    Policia në Pekin ka arrestuar tre njerëz që hapën një vrimë me madhësi prej 20 inçësh në murin e një depoje, duke arritur që përmes saj të vjedhin 240 njësi të Apple iPhone 6. Depo i përkiste një kompanie kineze, e në të cilën njëri prej hajdutëve ishte i...
  • Arrestohet edhe një pjesëtar tjetër i grupit ‘Lizard Squad’

    Policia arrestoi një 18-vjeçar në Southport të Britanisë së Madhe që dyshohet se ishte përfshirë në sulmin ‘DDoS’ që rrëzoi sistemin PlayStation Network dhe Microsoft Xbox vitin e kaluar. “Ne jemi ende në hapat e parë të hetimit, këtu ka ende punë për tu bërë. Ne do të vazhdojmë...