powerpoint

 • Office Lens shndërron telefonin tuaj në skaner(Video)

  Sigurisht që të gjithë përdorim e-mail adresa për të dërguar dosje të ndryshme miqve tanë, por çfarë të bëjmë nëse kemi mijëra dokumente mbi tavolinë të akumuluara në diçka që quhet “letër”? Nëse jeni përdorues i platformave Windows Phone, Android dhe iOS, aplikacioni Office Lens do jetë pjesë e dyqaneve...
 • Tani mund të redaktoni dosjet e Microsoft Office nga Gmail

  Gmail ka bërë më të lehtë redaktimin e dokumenteve nga Microsoft Office përmes Inbox-it. Google ka përditësuar aplikacionin Gmail me një funksion të ri që ju lejon përdoruesve automatikisht të hapin dhe redaktojnë Office dosjet përmes Google Drive. “Ne e kemi kuptuar që ju si përdorues të dokumenteve, keni...
 • Microsoft Office me aplikacione të reja falas për Android dhe iPhone

  Microsoft ka bërë të gjitha aplikacionet e paketës Office falas për platformat Android dhe iOS. Përditësimi shton aplikacionet Word, Excel dhe Powerpoint në iPhone duke i bërë ato më të avancuara, pasi që versionet e mëparshme të Microsoft Office lejonin vetëm shfaqjen e dojseve. Tani aplikcionet e reja për...
 • Hakerët shfytëzojnë Microsoft PowerPoint për të fituar aksesë tek kompjuterët

  Hakerët janë duke shfrytëzuar një të metë sigurie tek Microsoft Office duke përdorur PowerPoint për të sulmuar përdoruesit e Windows-it dhe duke fituar kontrollin në sistemin e tyre kompjuterik. Microsoft në faqen këshilluese për siguri tha se ka qenë vetëm një numër i limituar i sulmeve ku sulmuesi ka...
 • 12 milionë iPad kanë të instaluar paketën Office

  Ka vetëm një javë që kur Microsoft lansoi paketën Office në Apple iPad, e cila u shkarkua më shumë se 12 milionë herë. Microsoft duket vërtetë i knaqur, gjë të cilën e shprehu në rrjetin social Twitter. Paketa Office ofron shfletim falas të dokumeneve në Word, Excel dhe PowerPoint....
 • Microsoft Office për iPad dominon në vendin e parë në AppStore

  Kompleti i aplikacioneve të Microsoft Office për iPad ka zënë vendin e parë në Apple App Store, brenda 24 orëve. Tri aplikacionet që janë falas për shkarkim, por që kërkojnë abonim prej 99 dollarë për të rregulluar dokumentet apo përdorur funksionet e tjera janë duke zënë vendet e para...
 • Fotot e para nga pako e Microsoft Office 15.

  Microsoft prezentoi se si do të duket gjenerata e re e Office pakos dhe aplikacioneve të cilat ajo përmban. Dizajni i Office 15 është inspiruar nga dizajni i Metro-s i cili tashmë është në dispozicion për sistemin operativ Windows Phone 7. Ky dizajn do të mbizotërojë edhe në Windows...