promovim

  • Quick Promote, funksioni i ri për reklama nga Twitter

    Twitter është duke bërë më të lehtë se kurrë reklamimin për biznese të vogla në platformën e saj. Kompania prezantoi Quick Promote të Mërkurën, një funksion i ri për reklamim që iu lejon bizneseve të vogla të promovojnë cicërimat e tyre direkt nga paneli analitik. Cicërimat e promovuara, të...
  • Twitter është duke u bërë kompani reklamuese

    Rrjeti social Twitter është duke bërë kompani reklamuese duke shfaqur kështu ‘cicërimat e promovuara’ në platformat e palës së tretë si Flipboard dhe Yahoo. Rrjeti social kishte paguar kompanitë gjatë vitit 2010 për të ofruar cicërimat e tyre reklamuese gjatë transmetimit tek përdoruesit, por tani është duke ofruar pako...
  • Promovoni statuset në Facebook

    A e keni ditur se postimet(statuset) që i bëni në Facebook i shohin vetëm 12 përqind e miqve tuaj? Facebook paraqiti një opsion të ri i cili do të ketë për qëllim të rris këtë përqindje. Bëhet fjalë për opsionin Highlight e cila për një çmim të pa përcaktuar...