Radeon

  • AMD dhe Nvidia bëhen gati për gjeneratën e ardhshme DirectX 12

    Microsoft ka ende kohë deri në lansimin e gjeneratës së ardhshmes multimediale Direct X 12, por kompanitë si AMD dhe Nvidia janë që tani në gjendje të mbështesin këtë gjeneratë me pajisjet e tyre harduerike. Nga AMD kemi serinë Radeon HD 7000 dhe Radeon R200 që do të mbështesin...
  • MSI GX640 Gaming Notebook

    MSI tash më ka lajmëruar se Notebook Gaming është në shitje (MSI GX640). MSI GX540 përmban një ekran LSD me 15,4 inc dhe me një rezolut prej 1680 x 1050 pixels. Kjo paisje është e përbër me procesor Intel Core i5 2.2 GHz, dhe një kartel grafike ATI Radeon...