reklama

 • Quick Promote, funksioni i ri për reklama nga Twitter

  Twitter është duke bërë më të lehtë se kurrë reklamimin për biznese të vogla në platformën e saj. Kompania prezantoi Quick Promote të Mërkurën, një funksion i ri për reklamim që iu lejon bizneseve të vogla të promovojnë cicërimat e tyre direkt nga paneli analitik. Cicërimat e promovuara, të...
 • Twitter është duke u bërë kompani reklamuese

  Rrjeti social Twitter është duke bërë kompani reklamuese duke shfaqur kështu ‘cicërimat e promovuara’ në platformat e palës së tretë si Flipboard dhe Yahoo. Rrjeti social kishte paguar kompanitë gjatë vitit 2010 për të ofruar cicërimat e tyre reklamuese gjatë transmetimit tek përdoruesit, por tani është duke ofruar pako...
 • Kompanitë e mëdha paguajnë Adblock Plus për zhbllokim të reklamave

  Të gjithë përdoruesit e shërbimit Adblock Plus dëshirojnë të mos shfaqen reklamat gjatë shfletimit në ueb, por gjithmonë ka të tilla që i shpëtojnë shërbimit dhe shfaqen, përfshirë ato të kompanive të mëdha si Google, Microsoft, dhe Amazon. Pra, këto kompani paguajnë shërbimin Adblock Plus për të qenë pjesë...
 • Nëse takoni reklama në Wiki, atëherë jeni infektuar.

  Wikipedia kurrë, absolutisht kurrë nuk publikon reklama në faqet e saja. Së paku jo ato komerciale. Nëse rastësisht në faqet e enciklopedisë më të madhe në botë Wikipedia shihni ndonjë reklamë, patjeter duhet të dini se ueb shfletuesi juaj është infektuar ose ndodhet ndonjë kodë malicioz në të. Pikërisht...
 • Twitter sa ka të ardhura për një vit Apple ka vetëm për një ditë!

  Kompania hulumtuese eMarketer zbuloi se Twitter në deri në fund të vitit 2014 do të arrijë në 540 milionë dollarë të ardhura në vit nga reklamat. Twitter në vitit 2011 nga reklamat ka përfituar 139,5 milionë dollarë. Ky numër nuk është aspak i vogël, megjithatë është pothuajse është asgjë në...
 • Samsung sërish e provokon Apple-n (video)

  Nuk dihet se çfarë qëllimesh ka Samsung me reklamat e njëpasnjëshme, të cilat po i poston në videoteken online YouTube. Ky është ngacmimi i tretë i Samsung ndaj kompanisë Apple me reklamat e veta provokuese për konsumatorët e po kësaj kompanie. Si gjithmonë pranë dyqaneve shumë konsumatorë të Apple...
 • Samsung lëshon reklamën tjetër ngacmuese për konsumatorët e Apple!

  Në muajin nëntor të vitit 2011, Samsung pati lëshuar një video reklamë ngacmuese për konusmatorët e Apple, e këtë po e bën përsëri, Samsung ka lëshuar edhe një video reklamë të re, e cila është ngacmuese për konsumatorët e Apple. Kjo reklamë përmban një djalë të ri me një...
 • Babadimri përdor Sirin (video)

  Apple ka lëshuar një video reklamë në internet, ne të cilën shihet një babadimër duke përdorur funksionin e ri të iPhone 4S, Siri, me të cilin ai kërkon vendet dhe kohën për shpërndarjen e dhuratave për festat e fundvitit. Ndërsa Siri është ende në versionin beta, Apple vazhdon ta...
 • Shfletuesi TextOnly për Android

  Keni dëshiruar ndonjëherë që të vizitoni një faqe interneti nga telefoni juaj thjeshtë si tekst? Atëherë kemi një zgjidhje për ju, shikoni shfletuesin TextOnly të krijuar nga SpaceNext për platformën Android. Shfletuesi TextOnly mundëson leximin e faqeve të internetit vetëm në versionin “tekst”, duke i larguar reklamat, fotografitë, butona...